JOHNY MANFREDO - TEMPOJONGLAGE

Duitsland


In razend tempo jongleert de getalenteerde Johny Manfredo met ringen, kegels en vuurfakkels. Hij maakt na 7 jaar zijn rentree in ons circus!
TUNDE SZABO- LUCHTACROBATIEK

HongarijeTunde toont haar kunsten hoog in de nok van de circustent, en wel aan de strapaten en ringtrapeze. Kracht en souplesse in een eigentijdse choreografie...

CLOWNERIEin diverse bezettingen wordt met komische intermezzo´s en hilarische sketches gezorgd voor een lach op ieders gezicht. In samenwerking met de spreekstalmeester - of het hooggeèerd publiek!

KEVIN PROBST - 8 EZELS IN VRIJHEIDSDRESSUUR

Duitsland


Circus Harlekino gaat dit jaar op reis met een grotere tent en dat betekend ook ruimte voor een prachtige dierenact. Ontdek dat ezels eigenlijk helemaal niet zo dom zijn als we dachten, en geniet van een prachtige vrijheidsdressuur met maar liefst 8 ezels! (al onze dieren zijn getraind op basis van beloning)


JANET QUAISER - CIRCUSSPROOKJE IN DE DOEKEN

Finland


Als waar circussprookje zweeft Miss Janet door onze circustent en toont haar kunsten aan de zijden doeken! De ultieme combinatie tussen Circus, theater en poëzie!

KEVIN VAN GEET - SPREEKSTALMEESTER

Nederland


De jongste circusdirecteur van Europa leid het hooggeëerd publiek als spreekstalmeester door het programma!


HUBERTI 'S LIVE MUZIEK


Het veelzijdige circuscombo 'Huberti' is na jarenlange afwezigheid terug bij Harlekino en voorziet onze voorstelling van live muziek met echte circusklanken van Hammond-orgel, slagwerk en saxofoon!
Programmawijzigingen voorbehouden!


Kevin Probst Dieren
Gordon Marquez Tempjongleur
Kevin van Geet Spreekstalmeester
Pascal Visual Comedy
Kimberly Lester Voetantipode
Kevin van Geet Spreekstalmeester
Kevin van Geet Spreekstalmeester

Programma 2020


Ook dit jaar presenteert Circus Harlekino een geheel nieuw circusprogramma, voor de 32e keer op rij!

En is er dan, naast andere artiesten, niets veranderd? Jazeker!

In een tijd waarbij alles sneller gaat en we de show ook voor de kleine kids boeiend willen houden, is de voorstellingsduur wat ingekort. Gedurende 60  minuten ziet u nu in hoog tempo een aaneenschakeling van de beste circusacts! Een uur circusprogramma zonder pauze. 


Copyright  ©  Nederlands Circus Harlekino 2005 - 2020