Kevin Probst Dieren
Gordon Marquez Tempjongleur
Pascal Visual Comedy
Kimberly Lester Voetantipode
Kevin van Geet Spreekstalmeester


ALFRED SCHOLL - TEMPOJONGLAGE

Duitsland


In razend tempo jongleert de getalenteerde Alfred met ballen, ringen, kegels en vuurfakkels. Een flitsende start van de circusvoorstelling!
TALINA - LUCHTACROBATIEK

DuitslandTalina toont haar kunsten in de lucht, en wel aan de ringtrapeze en in een net, waarbij alles draait om schoonheid en souplesse. Een circussprookje in de nok van de tent!
CLOWNERIEin diverse bezettingen wordt met komische intermezzo´s en hilarische sketches gezorgd voor een lach op ieders gezicht. In samenwerking met de spreekstalmeester - of het hooggeèerd publiek!
SCHOLL BROTHERS - TRAMPOLINE

internationaal


Een van de hoogtepunten van de voorstelling is het optreden van de gebroeders Scholl op de reuzetrampoline. Metershoge sprongen en meervoudige salto´s. Wellicht is de tent zelfs te klein voor deze waaghalzen, en wordt de trampoline naar buiten verplaatst bij goed weer!KEVIN VAN GEET - SPREEKSTALMEESTER

Nederland"Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek!"

Nouja, vul de rest zelf maar in. Kevin vormt als spreekstalmeester,

de rode draad door het programma.MEET & GREET voor de KIDSEen heel bekend figuur uit een serie met ijs en koninginnen, komt op bezoek in de voorstelling en maakt een ronde langs alle kids in het publiek, terwijl de tent veranderd in een sneeuwlandschap.

Programmawijzigingen voorbehouden!


Programma


Ook dit jaar presenteert Circus Harlekino een geheel nieuw circusprogramma, voor de 30e keer op rij!

En is er dan, naast andere artiesten, niets veranderd? Jazeker!

In een tijd waarbij alles sneller gaat en we de show ook voor de kleine kids boeiend willen houden, is de voorstellingsduur wat ingekort. Gedurende 60  minuten ziet u nu in hoog tempo een aaneenschakeling van de beste circusacts! Een uur circusprogramma zonder pauze. 

Copyright  ©  Nederlands Circus Harlekino 2005 - 2014